PKC’83 vergroot degradatiezorgen VKW

VKW verloor in eigen huis met 2-0 tegen PKC'83.
© RTV Drenthe/Stijn Steenhuis.
VOETBAL - VKW leed in het thuisduel tegen PKC'83 een 2-0 nederlaag. Daarmee hangt het voortbestaan van VKW in de 1e Klasse J aan een heel dun draadje. De formatie van trainer Bernd van Bolhuis staat nog steeds op een plek voor rechtstreekse degradatie.
Tegen PKC'83 kwam VKW al snel op achterstand en in plaats van de gelijkmaker op het bord te krijgen verdubbelden de gasten de voorsprong twintig minuten voor tijd. Gescoord werd er daarna niet meer tot grote teleurstelling van Van Bolhuis.
''Wij mochten geen aanspraak maken op enig resultaat en het feit dat ik een waslijst aan afwezigen had en daardoor spelers binnen de lijnen moest brengen zonder ervaring op dit niveau, hielp daar niet aan mee. We bevinden ons nu in een hele moeilijke fase, maar blijven knokken om erin te blijven.''
Door de nederlaag staat VKW op de twaalfde plek. Een punt boven hekkensluiter Hoogezand dat een duel minder speelde en evenveel punten als GRC Groningen dat een duel minder in actie kwam. Zaterdag 11 mei speelt VKW thuis tegen Winsum.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.