Ben Scholte na bizarre goal: 'Wat gebeurt hier nou weer?'

Ben Scholte na bizarre goal: 'Wat gebeurt hier nou weer?'
© RTV Drenthe
VOETBAL - De meest bizarre goal in speelronde 35 van de Keuken Kampioen Divisie, die pas halverwege is, zal ongetwijfeld de treffer van Ben Scholte zijn in Velsen-Zuid. Zijn 2-2 hebben de meeste toeschouwers die in het stadion waren pas later op de tv kunnen zien.
FC Emmen was een paar minuten daarvoor via Vicente Besuijen op 2-1 gekomen en met de wind in de rug en tegen tien man (na een rode kaart voor verdediger Kruiver) leek de gelijkmaker slechts een kwestie van tijd. En die kwam op een bijzondere manier tot stand.
Een aanval van Emmen strandde in de handen van Telstar-doelman Ronald Koeman, de zoon van de bondscoach. Iedereen verwachtte dat de keeper de tijd zou nemen voor een verre uittrap en dus wendden heel veel toeschouwers (en ook verslaggevers) hun blik af van de bal die amper een seconde later ineens tegen het net ging.
"Ik dacht wat gebeurt hier nou weer", vertelt de maker van de treffer. "Ik denk dat die keeper dacht dat er gefloten was voor een overtreding, maar dat was niet het geval. Hij gooide de bal een paar meter voor zich uit om - denk ik - een aanloop te nemen voor een diepe bal, precies voor mijn voeten. En ja, toen kon ik hem zo binnen tikken."

'Ik zal Jeredy een appje sturen dat hij extra zijn best moet doen'

Een bizar, maar zeer welkom cadeautje van Koeman richting Scholte en Emmen. "We doen nog mee en daar ging het om vandaag. En nu? Hopen dat Willem II goede zaken doet tegen MVV. Ik zal Jeredy Hilterman even een appje sturen dat hij extra zijn best gaat doen."
Ben Scholte na bizarre goal: 'Wat gebeurt hier nou weer?'

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.