Kieftenbeld scoort winnende in 500e wedstrijd: 'Daar ben ik best trots op'

Maikel Kieftenbeld kopt raak in zijn 500e wedstrijd in het betaalde voetbal
© Jasper Boer
VOETBAL - Zijn eerste wedstrijd speelde hij in het seizoen 2008/2009 voor Go Ahead Eagles en na periodes bij FC Groningen, Birmingham City en Millwall FC speelde hij gisteren, in het shirt van FC Emmen, zijn 500e duel als betaald voetballer. In Velsen-Zuid werd hij ook nog eens de matchwinner. Met een rake kopbal hield hij de droom van de Drentse club, het bereiken van de play-offs, in leven.
"Ik hoorde na de wedstrijd dat het mijn 500e was en op dat aantal ben ik best trots en het is natuurlijk helemaal mooi dat ik uitgerekend in deze wedstrijd ook nog eens de winnende scoor. Daardoor blijven we gelukkig in de race om de nacompetitie te halen", aldus de aanvoerder.
"Of ik er in de rust nog een cent voor gaf? Het ging allesbehalve goed natuurlijk, maar na hun rode kaart vlak voor rust kwam het geloof wel terug en in de tweede helft deden we het, zeker tot de 2-3, echt heel goed."
Kieftenbeld scoort winnende in 500e wedstrijd: 'Daar ben ik best trots op'

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.