Marc Hegeman blijft strijdbaar, misschien wel tegen beter weten in

Hegeman druipt af na de nederlaag tegen MVV
© Cor Lasker
VOETBAL - Het gehoopte schokeffect bleef dus uit in De Oude Meerdijk. De donkere week, die begon in Wijdewormer, kreeg misschien wel een passend slot. De 1-3 nederlaag tegen MVV betekent dat Emmen slechts mag hopen op een wonder, al blijft interim-trainer Marc Hegeman strijdbaar.
Natuurlijk moet hij dat ook zijn, maar de onmacht en het broze zelfvertrouwen na de 1-1 en 1-2 bieden weinig houvast. "Maar we willen de laatste vier wedstrijden gewoon winnen. Daar gaan we alles aan doen. En ja, we hebben het niet meer in eigen hand", aldus Hegeman.

'We hadden de marge van twee goals nodig'

"Het had gekund vandaag, maar het zat ook allemaal niet mee. We hadden in de eerste helft de 2-0 kunnen maken via Lucas Bernadou en eigenlijk hadden we die marge van twee goals ook nodig."
Dat bleek wel in de tweede helft en helemaal na de gelijkmaker. "Die goal was pech, want die werd getoucheerd door Julius Dirksen. Vervolgens verspeelde Vicente knullig die bal. Hij verontschuldigde zich net al bij me, maar misschien had hij de bal daar ook niet mogen krijgen."
Marc Hegeman blijft strijdbaar, misschien wel tegen beter weten in

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.