HZVV blijft op titelkoers na overwinning bij GVAV Rapiditas

HZVV won met 3-1 bij GVAV Rapiditas.
© RTV Drenthe/Florian van Velthoven.
VOETBAL - HZVV blijft op titelkoers in de 1e Klasse J, want ook het uitduel bij GVAV Rapiditas werd gewonnen door de ploeg van trainer Bram Freie: 1-3.
HZVV nam al vroeg de leiding in Groningen dankzij een treffer van Sander Dzemidzic, maar kon niet voorkomen dat de thuisploeg vlak rust toch weer op gelijke hoogte kwam. Nog voor het einde van de eerste helft had HZVV het antwoord snel klaar via Yoran Popovic.
HZVV bleef na de onderbreking wel de bovenliggende partij, maar wederom Dzemidzic maakte pas in de slotfase aan alle onzekerheid een einde door de 3-1 te scoren. Van opluchting was na afloop toch wel sprake vertelde Freie.
''We hebben het onszelf enorm lastig gemaakt in de eerste helft door in de beginfase niet al snel afstand te nemen. Daarna ontstond er toch wel een gelijk opgaande wedstrijd, maar in een fase waarin zij risico's namen werden wij toch wel weer iets steker. We hebben wel gewonnen, maar eenvoudig ging het zeker niet.''
Door de overwinning blijft HZVV koploper met drie punten voorsprong op WVV. Zaterdag 4 mei speelt HZVV thuis tegen SVBO.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.