Fred Grim ontslagen bij FC Emmen

Fred Grim is ontslagen als trainer van FC Emmen
© ANP / Cor Lasker
VOETBAL - Fred Grim is ontslagen als trainer van FC Emmen. Het bestuur van de club heeft dat meegedeeld aan de spelersgroep. Naar verluidt hoort de spelersgroep morgen hoe het seizoen verder wordt ingevuld.
De 58-jarige Amsterdammer was sinds afgelopen zomer trainer van FC Emmen. Vlak na zijn aanstelling nam hij ook de functie van technisch directeur op zich na het ontslag van Mike Willems. Die taak raakte hij vorige week al kwijt aan Nico Haak, de hoofd jeugdopleiding van de club.

'We willen de play-offs halen'

Gisteren verloren de Drenten de wedstrijd tegen Jong-AZ in Wijdewormer met 3-2. Grim gaf na de wedstrijd nog aan het behalen van de play-offs nog niet te hebben opgegeven. "Ik heb er nog vertrouwen in en dat zie ik ook aan mijn spelers", zei hij.
Algemeen directeur Rinse Bleeker: "We willen de play-offs halen en dus hebben we besloten om direct afscheid te nemen van Grim en assistent Erwin van Breugel." Assistent-trainer Marc Hegeman neemt voorlopig de trainershonneurs bij Emmen waar. Zowel Grim als Van Breugel had nog een contract tot het einde van volgend seizoen.
In een verklaring op de clubwebsite laat Bleeker weten de komende dagen samen met de nieuwe technisch manager Nico Haak in overleg te gaan over de invulling voor de rest van het seizoen.
FC Emmen-directeur Rinse Bleeker reageerde vanmiddag uitgebreid in Drenthe Nu op Radio Drenthe...
Rinse Bleeker: 'We willen de play-offs halen en dus hebben we dit besloten'
Sportverslaggever en clubwatcher Niels Dijkhuizen reageerde in Drenthe Nu op TV Drenthe op het ontslag van Grim...
Fred Grim ontslagen bij FC Emmen: 'Ik verwacht een kussenopschudder'

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.